Skip to main content

Retourneren

ONTVANGSTCONTROLE

Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet zijn. Mocht dit niet het geval zijn, informeer ons binnen 24 uur na ontvangst via info@ukfashion.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur telefonisch via 070-3617597. Als een artikel in gebruik is genomen, is de levering geaccepteerd.

RETOURNEREN

Retourneren is altijd mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, U kunt het bijgeleverde retour formulier invullen hoe u de retour afgehandeld wilt hebben.

Terugzending van goederen dient te geschieden in de originele verpakking inclusief eventuele accessoires en documentatie.

De goederen mogen gepast worden, maar dienen ongedragen met alle labels in tact te worden geretourneerd. Mocht de retourzending niet voldoen aan één van de hierboven genoemde punten, vervalt het recht van ontbinding van de aankoop.

UK Fashion zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoop bedrag terugstorten op het rekening nummer waarmee betaald is. Het terugzenden van de goederen komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

U kunt ook uw online aankoop in de winkel retourneren. De terugbetaling zal dan alsnog via ons online betaalsysteem geschieden. De kosten voor retour komen altijd voor rekening van de koper.

NAAR:

UKFASHION
GROTE HALSTRAAT 58
2513 AX
DEN HAAG