Skip to main content

LEVERING

Algemeen

Voor het verzenden van uw bestelling maakt UKfashion gebruik van DHL en PostNL. Wanneer u de verzendbevestiging per e-mail van ons hebt ontvangen hebben wij (een deel van) je bestelling ter bezorging aangeboden aan de bezorgdienst.UKfashion heeft geen invloed op eventuele vertraging die optreedt bij de sortering of bezorging door de bezorgdienst.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor onze artikelen die uit voorraad leverbaar zijn geldt dat wanneer u deze op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, u ze in het algemeen de volgende dag in huis hebt (op feestdagen kunnen de bezorgtijden afwijken). In het geval dat u meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van de gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

 

Verzendbevestiging

U ontvangt een e-mail zodra het pakket wordt verstuurd vanuit de webshop, met daarin een Track & Trace code, zodat u het pakket kunt volgen. Op de website van DHL of PostNL kunt u, door middel van deze code, uw pakket volgen.

 

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja dat is mogelijk, u kunt dit gewoon in het bestelproces aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen, Vervolgens vult u de gegevens in van het alternatieve afleveradres. Onder Adres(sen) wijzigen kunt u adressen toevoegen en beheren. Deze adressen kunt u eenvoudig selecteren als u bijvoorbeeld uw bestelling wilt laten bezorgen op een ander adres. U betaalt hiervoor geen extra kosten.

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen bij jullie?

Ja natuurlijk! U kunt dit gewoon in het bestelproces aangeven door af halen in de winkel te kiezen. Artikelen die direct leverbaar zijn kunt u dezelfde dag nog afhalen.

 

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Ja dat is mogelijk, Echter valt dat niet onder de gratis bezorgservice van UKfashion. Er zullen in dat geval verzend kosten in rekening worden gebracht.

 

Verzendkosten

UKfashion rekent geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €100,- en binnen Nederland. Voor adressen buiten Nederland worden er verzendkosten gerekend.